Tarot Ljubavi by Marija Mišeta

Povratite osobu za kojom patite!


Marija Mišeta

Vidovitost je vjerovanje u sposobnost nadosjetilnog opažanja i pronicanja u prošlost ili budućnost. Ta, navodno paranormalna sposobnost, omogućuje viđenje osoba i događaja koji su prostorno i vremenski udaljeni.
Tijekom povijesti, u brojnim narodima postojala su svjedočanstva o osobama koje posjeduju sposobnost pronicanja u prostorno i vremenski udaljene događaja. Grčki povjesničar Herodot, 6. stoljeće pr. Kr., opisao je poznatu priču o proročici Pitiji iz Apolonovog svetišta u Delfima. Biograf Flavije Filostrat iz 1. stoljeća, zapisao je navodno viđenje na daljinu, mistika Apolonija iz Tijane koji je boraveći u gradskom vrtu u Efezu na maloazijskoj obali, doživio viđenje ubojstva rimskog cara Domicijana koji je upravo u tom trenutku bio ubijen u Rimu.Izvansjetilna percepcija


Jedan od najpoznatijih tobožnjih vidovnjaka bio je francuski prorok Nostradamus (1503.-1566.) koji je svoja zapažanja o budućnosti zapisao u djelu Centurije. Zastupnici vjerovanja u vidovitost vjeruju da je točno predvidio brojne događaje, pa i vlastitu smrt koja se dogodila 1. srpnja 1566. godine. Godine 1756. švedski znanstvenik i mistik Emanuel Swedenborg (1688.-1772.) navodno je boraveći u Gothenburgu, doživio viziju rušilačkog požara u Stockholmu. Vidovnjak je osoba koja posjeduje izvanosjetilnu percepciju putem koje otkriva podatke skrivene od uobičajenih ljudskih osjetila.Ako ste nesretno zaljubljeni ili ako želite privući pažnju određene osobe, pomažem vam vratiti osobu za kojom patite ili da privučete pažnju osobe koju želite. Moja specijalnost je predviđanje budućnosti. Godinama izučavam ezoteriju, tarot i psihologiju.

064 600 000 Tel 6,99 kn/min Mob 8,41 kn/min