Tarot Ljubavi by Marija Mišeta

Saznaj istinu u Ljubavi!


Marija Mišeta

             Tarot je jedna od najpoznatijih metoda proricanja kojom možemo dobiti uvid u samog sebe te shvatiti događaje i ljude koji nas okružuju. Često ga koristimo kako bio se rasteretili tereta iz prošlosti, razriješili probleme u sadašnjosti te za predviđanje budućnosti i stvari koje nam tek slijede.

Najčešća tarot pitanja


             Iako tarot obuhvaća pitanja iz života pojedinca uključujući njegovu prošlost, sadašnjost i budućnost, moramo napomenuti kako postoje određene teme za koje se ljudi najčešće vežu. Prije svega to su pitanja o ljubavi, privatnom i poslovnom životu, zdravlju, obitelji i financijama. Najčešća pitanja koja se postavljaju uglavnom su: dali mi je partner vjeran, kada ću se zaljubiti, kada ću naći posao, da li ću roditi, hoće li moj sin završiti fakultet, kakvo je moje zdravstveno stanje, da li ću kupiti nekretninu. Također pitanja u tarotu mogu se postavljati na način da vam tarot majstori odgovaraju samo sa DA ili NE. Svako pitanje koje se postavlja mora biti jasno definirano, a forma postavljenog pitanja konkretna.Ljubavni tarot


              Magični ljubavni tarot daje odgovore koji pomažu svim parovima i samcima. Pokazuje nam put ljubavi te kako da otkrijemo pravu stazu ka sreći. Da li još uvijek sanjate o svojoj pravoj ljubavi ili je ta ljubav već prisutna u vašem životu a da toga niste ni svjesni? Ne znate kako susresti svoju srodnu dušu? Tarot LJUBAVI reći će vam istinu o vašoj sudbini. Saznajte kako sačuvati sreću u vašoj vezi i braku, kako spojiti prekinute veze i kako na vrijeme izbjeći loše ljubavne odluke. Tarot karte daju određenu simboliku nasumičnim i neočekivanim događajima i situacijama koje se mogu pojaviti u vašem ljubavnom životu.


Već samo mali odmak od puta na kojem se nalazite može vam donijeti velike pozitivne promjene. Dovoljno je da nova osoba uđe u vaš život, da riješite nesuglasice s partnerom ili da se jednostavno prepustite ljubavi i sreći.

060 611 011 Tel 6,99 kn/min Mob 8,41 kn/min